Als de mist is verdwenen

 

als de mist is verdwenen Jose Vriens

Als Jenny na een avondje stappen wakker wordt in het bed van een onbekende man, heeft ze geen idee hoe ze daar terecht is gekomen. Ze gaat er ongezien vandoor en hoopt nooit meer iets van hem te horen. Dan neemt de man - Luc - contact met haar op omdat ze haar ketting bij hem heeft laten liggen. Ze spreken iets af, maar dat zorgt bij Jenny voor nog meer onduidelijkheid over wat er die avond is gebeurd.

Als ze hem een paar dagen later opnieuw in het verzorgingshuis waar ze werkt tegenkomt, denkt ze dat hij haar stalkt, maar dan blijkt zijn oma bij hen te komen wonen. Hem ontlopen is minder eenvoudig dan ze denkt.


Over de auteur:

José Vriens (‘63) groeide op in het Brabantse Roosendaal en begon in 2000 met het schrijven van kinderboeken en romans. Daarnaast runde ze een uitgeverij, die in 2008 werd overgenomen waardoor ze zich fulltime kon richten op het schrijven. Vanaf 2009 verschenen talloze (feelgood)romans, familieromans en spannende boeken bij verschillende uitgeverijen. Inmiddels woont ze in Biest-Houtakker waar ze werkt aan haar 50ste boek.


Informatie:

Uitgeverij Ellessy
Juli 2024
ISBN boek 978-94-6493-779
ISBN ebook 978-94-6493-xxx

Reacties

Populaire posts van deze blog

Opnieuw

Hoe kun je!