Opnieuw

Na enkele jaren van schrijfstilte, pak ik de pen weer op. Of beter gezegd: het toetsenbord. Na vier jaar in de zorg te hebben gewerkt, ga ik opnieuw aan de slag als schrijver. Als auteur van familieromans, feelgoodromans en spannende romans.


Omdat een uitgever nieuwe romans nou eenmaal ruim een jaar van tevoren in moet plannen, zal mijn eerstvolgende nieuwe boek dan ook pas ergens in 2024 verschijnen. Dat is nog een lange tijd wachten voor de echte fans, maar er zijn natuurlijk altijd nog de andere 46 romans die ik sinds 2009 heb geschreven. Deze boeken zijn allemaal nog beschikbaar als boek, groteletter boek, ebook, luisterboek, braille of daisyrom.

De eerder verschenen boeken vind je op mijn website allemaal onder deze link.

Inmiddels heb ik me ook weer aangemeld op de bekende social media kanalen zoals Facebook. Instagram en Pinterest zijn niet uit de lucht geweest. 

Voorlopig ga ik lekker schrijven en vooral mijn oudere boeken nog eens onder de aandacht brengen. Het is misschien wel leuk om een boek voor een tweede keer te lezen. Een deel van het verhaal is wellicht weggezakt in je herinnering. Of je weet niet goed meer hoe het eindigde. Lees het dan lekker opnieuw. Geniet er vooral van!

Als je bij wilt blijven over het verloop van mijn nieuwe roman, blijf me dan volgen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe kun je!