Spoken uit het verleden

spoken uit het verleden - Jose Vriens

Spoken uit het verleden


Brianna heeft op haar zeventiende een kind gekregen en heeft
sindsdien alles op alles gezet om voor hem een zo goed mogelijk
leven op te bouwen. Ze werkt, leert daarnaast en zorgt voor haar
zoontje Sean. Een relatie lijkt er voor haar niet in te zitten, totdat Karst in haar leven komt. Deze collega van het verzorgingstehuis is de man van haar dromen. Maar haar onverwerkte trauma’s staan een zorgeloze liefde in de weg, en dat wordt alleen maar erger als Brianna in verwachting raakt.

'Spoken uit het verleden' is een aangrijpende roman waarin José Vriens een onthutsend realistisch beeld schetst van de impact die een jeugdtrauma kan hebben op iemands leven. Tegelijkertijd gaat ze uit van de kracht van mensen, en geeft ze de lezer mee: er is altijd hoop.

Informatie
Uitgever Zomer en Keuning
November 2018
ISBN 9789401913522
Ebook 9789401913539
Grote letterboek  9789401913683

Dit boek bij Bol.comLezersreactie op Bol.com

Afgelopen vrijdag kwam hij binnen op de dag van uitgave. Ik was in een andere serie bezig met lezen maar vanmorgen kon ik niet wachten om aan dit boek te beginnen. En werkelijk in 1 adem uitgelezen. Het mooie van Jose Vriens is dat je je zo kan inleven in haar personages. Je voelt hoe de mensen denken je bent in het verhaal. Je voelt hun pijn, hun verdriet, hun blijdschap, woede alles. En dat was bij dit boek precies hetzelfde. Wel erg jammer dat die uit was dat dan wel weer. Het thema was behoorlijk beladen, seksueel misbruik binnen het gezin. Heftig en als lezer blijf je je dingen afvragen tot het moment dat de naam boven tafel komt. Ga niet verklappen natuurlijk wat dan moet je zelf dit prachtige boek gaan lezen. Ik kan je zeggen daar krijg je geen spijt van! Overigens is dat met alle boeken van deze schrijfster!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Opnieuw

Hoe kun je!