Volg je droom

Volg je droom - Jose Vriens

Volg je droom


Demi Kolebrand krijgt na het overlijden van haar oom te horen dat zij een in verval geraakte kampeerboerderij heeft geërfd. De enige voorwaarde is dat zij ervoor moet zorgen dat de kampeerboerderij binnen een halfjaar wordt opgeknapt en een succes wordt.
De erfenis leidt niet alleen tot tweespalt in de familie, maar ook in Demi’s relatie met Derk. Hij voelt er weinig voor om het roer om te gooien en voor de kampeerboerderij te gaan. Pas als hij in de gaten krijgt dat er veel geld mee te verdienen is, draait hij bij.

Demi wordt bij het opknappen van de kampeerboerderij bijgestaan door haar vriendinnen en door toezichthouder Bernd Haverkamp,die zijn oog op de grond van de kampeerboerderij heeft laten vallen. Hij blijkt echter ook de belangen van een camping te behartigen. Is zijn hulpvaardigheid wel zo oprecht?

Dit boek heeft alles om een romantische vrouw een dagje heerlijk weg te kunnen laten dromen – Frea Kroese

… best leuk lezen: keihard vechten om je droom te realiseren, spreekt aan. Bovendien is het verhaal met genoeg details gestoffeerd en zijn de personages voldoende geloofwaardig … Recensie van NBD/Biblion

Informatie
Uitgever Zomer en Keuning
Jaar van uitgave 2010
ISBN 9789059775145
E-book 9789020532227
Grote letterboek 9789089620958

Bestel het bij Bol:Recensie de Boekensalon

Het zal je maar overkomen: je hebt goed tien jaar een droomjob, je woont twee jaar samen met je vriend, je hebt een stel fijne vriendinnen, en plots wordt je leven helemaal onderuit gehaald, want je krijgt een wel erg onverwachte erfenis met bijbehorende droom toebedeeld. Demi Kolebrand aanvaardt de erfenis van haar oom Pieter: een kampeerboerderij in verval die ze binnen het halfjaar moet opknappen en weer rendabel maken. Slaagt ze daar niet in, dan wordt de grond verkocht aan een projectontwikkelaar en gaat de opbrengst naar haar ooms en tantes. Tot overmaat van ramp is haar vriend Derk tegen de hele onderneming en is de haai die op haar mislukking en op de grond aast, ook nog de aangestelde toezichthouder… Vanaf de eerste bladzijden weet de lezer hoe het afloopt, want de plot is redelijk doorzichtig. Toch is het best leuk lezen: keihard vechten om je droom te realiseren, spreekt aan. Bovendien is het verhaal met genoeg details gestoffeerd en zijn de personages nog net voldoende geloofwaardig. Een aangenaam boek van deze Nederlandse auteur.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Opnieuw

Hoe kun je!