Pokerface

Pokerface - Jose Vriens

Pokerface

Jennifer werkt als journaliste bij een weekblad. Er gebeurt meestal niet zo veel in het stadje. Als ze per ongeluk op een illegale lozing van vaten in het bos stuit, gaat ze direct op onderzoek uit. Ze gaat zelfs zo ver dat ze undercover de fabriek bezoekt die ze van de lozing verdenkt. Vanaf dat moment loopt alles een beetje anders dan ze in gedachten had. En die leuke personeelschef, hoort hij er nu wel of niet bij?


Pokerface is een spannende liefdesroman die uitkomt in de serie Ellessy Relax+, een serie liefdesromans met een flinke dosis spanning; (ont)spannende boeken voor een breed lezerspubliek van alle leeftijden.

… Een spannend verhaal met grote vaart dat nergens saai wordt en met een onverwacht einde … Jesje

Informatie
Uitgever Uitgeverij Ellessy
Jaar van uitgave 2010
ISBN 9789086601127
E-book 9789461939555
Grote letterboek 9789461010629


Recensie de Boekensalon

De 26-jarige Jennifer werkt na haar opleiding tot journalist bij een plaatselijke krant in Limburg. Na een periode van samenwonen is zij weer alleen en gaat na haar werk regelmatig uit met vrienden. Ook heeft zij een hond, afkomstig uit een asiel, die zij overal mee naar toe neemt. De hond Pim speelt een hoofdrol in het verhaal: tijdens een wandeling in het bos valt hij in een diep gat. Wanneer Jennifer hem redt, stuit zij op vaten die daar zijn gedumpt. Deze blijken afkomstig van de zeepfabriek uit het naburige dorp. Het laat haar niet met rust en haar nieuwsgierige aard brengt haar ertoe op onderzoek uit te gaan. Ze doet alsof ze gestuurd is door een uitzendbureau en komt te werken op de personeelsafdeling van de fabriek. Zij toont veel lef en weet de frauduleuze zaken binnen het bedrijf aan het rollen te brengen. Zij heeft daarmee een exclusief artikel voor de krant en ook ontmoet zij haar nieuwe liefde. Een helder geschreven verhaal voor jongere lezers, die zich kunnen herkennen in het uitgaansleven en de start in de maatschappij.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Opnieuw

Hoe kun je!