Onschuldig verlangen

Onschuldig verlangen Jose Vriens

Onschuldig verlangen


De twintigjarige Lisa staat vol in het leven, als haar vader plotseling komt te overlijden. Buiten de twijfel of ze hem al dan niet had kunnen redden, als ze reanimatie toe had gepast, komt ze er ook nog eens achter dat ze geadopteerd is. Alle zekerheden zijn in één klap verdwenen.
Toch wil ze meer weten over de vrouw die haar biologische moeder is. Met de hulp van haar vriend lukt dat ook. De klap komt dubbel aan als haar biologische moeder niets van haar wil weten. Lisa keert gedesillusioneerd terug en probeert de draad weer op te pakken. Door een toevallige ontmoeting komt haar leven opnieuw in een stroomversnelling terecht. En niet alleen haar leven wordt op zijn kop gezet.


Informatie
Uitgeverij Ellessy
Jaar van uitgave 2011
ISBN 978-90-8660-169-1
Grote Letterboek 978-90-8660-169-1
Ontwerp Artgen

Recensie NBD/Biblion

Negende roman in twee jaar tijd van de Roosendaalse schrijfster José Vriens (geb. 1963) ... In deze familieroman ontdekt de twintigjarige Lisa kort na de dood van haar vader dat zij als baby is geadopteerd. Met hulp van haar broer en een aantrekkelijke mannelijke collega gaat Lisa op zoek naar haar biologische moeder. Die heeft het verleden ver achter zich gelaten en wil niets met Lisa te maken hebben. Het verhaal neemt een wending door een wel erg toevallige gebeurtenis op Lisa’s werk in een verpleeghuis. Eenvoudig en vrij voorspelbaar verhaal dat op een mooie manier ingaat op de emoties rond adoptie bij alle betrokkenen... – Jacqueline Wouda

Reacties

Populaire posts van deze blog

Opnieuw

Hoe kun je!