Korte verhalen

jubileumomnibus jose vriensKorte verhalen


In verschillende jubileumomnibussen van West-Friesland verschijnen ook korte verhalen van mij.

Jublieumomnibus 128
Uitgeverij Omniboek
ISBN 9789020534306
september 2014

De nieuwe sterren aan het familieromanfirmament komen uitgebreid aan bod in Jubileumomnibus 128, die opent met de klassieker Zeg nooit nooit van Henny Thijssing-Boer, maar daarnaast alleen recente romans bevat. De twee andere complete boeken zijn Herfstparels van Ina van der Beek en De vlucht van Hetty Luiten, en de korte verhalen zijn geschreven door José Vriens (Goed hart) en Gerda van Wageningen (Bodemloos). Samen bewijzen de schrijfsters in deze moderne Jubileumomnibus dat de familieroman springlevend is!


Jubileumomnibus 114
Uitgeverij West-Friesland
ISBN 9789020509069
2012

Drie romans en twee nieuwe korte verhalen. In het genre familieromans zijn deze uitgaven zeer geliefd: complete romans en korte verhalen van geliefde auteurs. Deze omnibus bevat: Henny Thijssing-Boer: Schuld en schaamte; Greetje van den Berg: Rood met witte stippen; Karin Peters: Ooit komt er nieuw geluk. De korte, nieuwe verhalen zijn van José Vriens en Julia Burgers-Drost.


Jubileumomnibus 112
Uitgeverij West-Friesland
ISBN 9789020530858
2011

In Leni Saris’ Festival in Luzern loopt Gabrielle weg uit een Zwitsers pensionaat. Ze vindt het geluk bij André, totdat een leugen uit het verleden tussen hen in komt te staan. Marjet Willemsen wordt stapelverliefd op Wout Speelman in Terug naar de bron van Henny Thijssing-Boer, maar hun geluk duurt niet lang. En dan biedt beste vriend Bart uitkomst. Een kinderloos echtpaar ontfermt zich over vijf weeskinderen in Glimlach voor een vreemdeling van Margreet van Hoorn. De omnibus sluit met korte verhalen van Ina van der Beek en José Vriens; De reünie en Bloemen voor Kitty.


Jubileumomnibus 110
Uitgeverij West-Friesland
ISBN 9789020530544
2011

Topauteur Gerda van Wageningen start deze boeiende bundel met Er is een keuze, gevolgd door het romantische En ze lijkt zo op jou van de nog altijd populaire Leni Saris. Het derde boek is een heerlijke, bijna vergeten streekroman, getiteld Het lied dat nimmer zweeg van Annie Oosterbroek-Dutschun.
De korte verhalen zijn van de hand van José Vriens, die het nieuwe verhaal Santenkraam schreef en van Julia Burgers-Drost met Twee logees, een verhaal met een heel herkenbare inhoud voor velen!Jubileumomnibus 107
Uitgeverij West-Friesland
ISBN 9789020530322
2011

Voor elk wat wils en voor een prima prijs! Leni Saris opent deze Jubileumomnibus 107 met het boek De troost van het stille volk. De Zeeuwse Karin Peters vervolgt dan met het werk Waar liefde is, blijft hoop. Margreet van Hoorn tekent voor de derde romanEenzaam zijn de wegen. José Vriens schreef het splinternieuwe verhaal Een tweede kans en Julia Burgers-Drost besluit met het ongepubliceerde korte verhaal Het kind.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Opnieuw

Hoe kun je!