Getekend

Getekend Jose Vriens

Getekend


Na een ernstig ongeval raakt Yvonne in coma. Als ze eindelijk weer naar huis mag, verwacht ze dat haar vriend Ron daar blij mee zal zijn. Het tegendeel blijkt waar. Hij verafschuwt haar verwondingen en vindt het maar niks dat ze zo hulpbehoevend is. Dan komt Yvonne erachter dat Ron een ander heeft. Ze gaat bij hem weg om haar leven zelf op te bouwen. Maar met haar beschadigde fysiek is het geen gemakkelijke opgave om de schouders eronder te zetten.


Informatie:
Uitgever Z&K
Oktober 2016
ISBN 9789401908627
ISBN ebook 9789401908634

Bestel dit boek rechtstreeks bij bol.comRecensie op Bol.com

De titel is zeer goed gekozen en als je eenmaal begint met lezen, wil en kan je eigenlijk niet meer stoppen. Dit boek is wat mij betreft dan ook een grote aanrader. Het verhaal kruipt helemaal in je. Nadat het boek uit was heb ik er nog even mee rondgelopen voordat ik weer een ander boek kon beginnen. Het is een echte aanrader.

Recensie Belgian BookLady

Normaal lees ik eerst zelf mijn nieuwe boeken, maar mijn oma zat zonder en zij is echt fan van José dus las ik het boek pas nadien met al wat uitleg van haar 😉 . Ze was opnieuw zeer enthousiast trouwens! ‘Wanneer komt de volgende?’ was meteen de vraag!
Ik kan direct zeggen dat ik heel erg genoten heb van dit boek, misschien zelfs wat meer dan de andere!
Waarom? Wel, het gaat om iets herkenbaar. Ik had dan wel geen ongeval, maar ben wel mindervalide en kan dus wel begrijpen wat er zoal gebeurde in het begin van het verhaal.
Daarnaast is het ook weer zeer vlot geschreven en is het fijn dat het hoofdpersonage Yvonne noemt zoals mijn oma.
Het schept ergens allemaal een band met het verhaal.
Kortom, een fijne roman. Aanrader voor liefhebbers van het genre!

Recensie de Boekensalon

Het leven van Yvonne Staal gaat naar wens: ze heeft een prima baan en een gelukkige relatie met Ron Huijskens. Dat verandert als ze wordt aangereden, weken in coma ligt en lang moet revalideren. Bij thuiskomst ontdekt Yvonne dat haar vriend een ander heeft die ook nog eens zwanger is van hem. Na een tijdje komt er een nieuwe man in haar leven, Jacco de Kledder, notabene de man die haar heeft aangereden. Net als ze denkt opnieuw gelukkig te worden, ontdekt ze iets over haar nieuwe vriend. Wordt ze opnieuw bedrogen en is er in de toekomst nog een partner voor haar of wil niemand een vrouw die beschadigd is? Een vlot leesbare feelgood roman met veel dialogen en spanning aan het einde van het verhaal. De veelgelezen auteur (1963) die al ruim dertig romans op haar naam heeft staan, is sinds 2016 voorzitter van het Valentijngenootschap, een groep Nederlandstalige auteurs die romantische boeken schrijft en promoot.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Opnieuw

Hoe kun je!