Bestemming bereikt

Bestemming bereikt Jose Vriens

Bestemming bereikt


Tijdens haar zomervakantie ontmoet de zeventienjarige Danella de liefde van haar leven,maar haar vakantieliefde vertrekt echter vrijwel direct met de noorderzon. Thuisgekomen merkt ze dat ze zwanger is.
Vijf jaar later ontmoet Danella Ruben. Hij heeft vreselijke littekens in zijn gezicht als gevolg van een motorongeluk. Toch herkent ze hem: dit is de vader van haar kind! Hij herkent haar ook. Desondanks verzwijgen ze dat ze de ander kennen, elk om een heel andere reden. Ruben denkt dat Danella inmiddels getrouwd is met een andere man en met hem een kind heeft. Als ze hem vertelt dat dit niet het geval is, wil hij ineens geen contact meer met haar.


Informatie
Uitgever Zomer en Keuning
Jaar van uitgave 2010
ISBN 9789059775343
E-book 9789020532180
Grote letterboek 9789036427364

Nog enkele boeken uit eigen voorraad leverbaar

Recensie de Boekensalon

Danella blijft alleen en zwanger achter na een vakantieromance. Een schande in het christelijke dorp waar ze woont, en de roddels zijn dan ook niet mis. Vijf jaar later herkent ze, in een door vreselijke littekens in het gezicht gehavende man, de vader van haar kind. De herkenning is wederzijds maar om uiteenlopende redenen verzwijgen Ruben en Danella dit voor elkaar. De wederzijdse aantrekkingskracht bestaat nog steeds en het lijkt er na een tijdje zelfs op dat niets een gezamenlijke toekomst in de weg staat. Totdat Ruben erachter komt dat hij de vader is van haar kind. Makkelijk leesbare familieroman met een subtiel aanwezige christelijke achtergrond. Traditioneel en redelijk voorspelbaar verhaal in een moderne setting geschikt voor een breed vrouwelijk lezerspubliek. De auteur startte haar schrijfcarrière op latere leeftijd. Ze schrijft voornamelijk familie- en liefdesromans. Gebonden, vrij kleine druk.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Opnieuw

Hoe kun je!