Doorgaan naar hoofdcontent

Artikel in de Roosendaalse bode


José Vriens genomineerd voor Valentijnsprijs
ROOSENDAAL – De Roosendaalse schrijfster José Vriens is genomineerd voor de Valentijnsprijs. Dat is een prijs voor het meest romantische boek. Zij is genomineerd met de titel ‘Drijfzand’. 


Dat heeft de organisatie deze week bekend gemaakt. De winnaar van de prijs wordt bekendgemaakt in de Week van het Romantische Boek in de week van 8 februari.

Het is de tweede keer dat de Valentijnsprijs wordt uitgereikt. Het is een initiatief van het Valentijnsgenootschap om het romantische boek te promoten. De Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) ondersteunt de prijs. Directeur Eppo van Nispen: “Het romantische genre wordt zoveel gelezen, het is toch gek dat het geen grotere plek heeft in de media.”

Genomineerden
Andere genomineerden voor de prijs zijn schrijfsters Elly Koster, Johanna A. van Archem, Reina Crispijn en Sandra Berg. De 52-jarige José Vriens schreef de afgelopen jaren 30 boeken. Ze werkt inmiddels als fulltime auteur. Onder romantische boeken vallen onder meer familie- en streekromans. Op zaterdag 13 februari wordt de Valentijnsprijs uitgereikt tijdens het Valentijnfestival in Ermelo op zaterdag 13 februari.Reacties

Populaire posts van deze blog

Opnieuw

Hoe kun je!