Wraps en boeken

Wraps als armbanden en zware boeken


Geen wraps die je kunt vullen en opeten, maar armbanden die je om je pols wikkelt, wrapped. Echt leuk om te maken en het gaat verrassend simpel. Maar dat is met alles als je eenmaal weet hoe het moet. Een weekendje fröbelen levert dan toch een paar hele leuke armbanden op. Wrap armbanden die Chan Luu populair heeft gemaakt. Neem een leren koord een paar kralen en weef die aan elkaar, of met de laddersteek zoals het eigenlijk heet. Een rondje Googlen levert een rits aan links op.

 

Wraparmbanden


Heel leuk is om al die resultaten te bekijken op Pinterest. Daar vind je bovendien talloze DIY (Do It Yourself). Op die manier krijg je ideeën genoeg om een leuke armband te maken, met een, twee, drie, vier of vijf windingen. Meer lijkt me niet prettig zitten, maar wie weet waar het eindigt. Het leuke is dat je ook allerlei materialen door elkaar kunt gebruiken als je verschillende windingen maakt.

Verslavend leuk, maar er moet ook nog geschreven worden. Vandaag hoop ik de ontknoping van mijn roman af te krijgen. Het laatste hoofdstuk. Dit keer is het een wat luchtiger boek met meer romantische verwikkelingen.

Gestolen tijd is een behoorlijk heftige roman, Nooit meer eveneens. Drijfzand gaat de thrillerachtige kant uit. De boeken die dit najaar nog uitkomen: Verdwaald en Vergeten zijn weer van een heel ander genre. Wat luchtiger en echte feelgoodromans.

Dat is het leuke van schrijven, je gaat met je stemming mee, al zijn de onderwerpen ook voor mij soms behoorlijk heftig om over te schrijven. Niets van hetgeen waarover ik schrijf heb ik overigens zelf meegemaakt, alles komt uit de beroemde duim. Het enige autobiografische element dat erin zou kunnen zitten, is de omgeving die ik gebruik in mijn boeken. Ik vind het leuk om in Roosendaal te blijven en vanuit die regio mijn verhalen te laten spelen.

Genoeg voor nu. Ik ga schrijven!

Groetjes,
Jose

Reacties

Populaire posts van deze blog

Opnieuw

Hoe kun je!