Nieuwsbrief maart

drijfzand jose vriens

Hallo lieve leesvrienden,


Het is al weer even geleden dat de laatste nieuwsbrief verscheen. Dat was vorig jaar zelfs nog. In de tussenliggende maanden is er heel wat gebeurd. De uitgave van mijn 25ste roman Drijfzand verscheen en is niet ongemerkt voorbij gegaan. Ook al was er geen feestje, het was wel een feestje om al die lieve en spontane reacties van jullie en andere lezers te mogen ontvangen.


Het is druk geweest de afgelopen tijd. Het eerste grote evenement dat we als bestuur van het Valentijngenootschap organiseerden, was een succes. Met maar liefst twee heel onverwachte winnaressen, zo verschillend van elkaar dat het alleen maar bijzonder genoemd kan worden.
Dat ligt nu achter ons. Samen met de andere bestuursleden kan ik op een geslaagde dag terugkijken die zeker volgend jaar weer gaat plaatsvinden en waar ik jullie hoop te ontmoeten.

Na een heerlijke vakantie in Duitsland is het nu weer tijd om vol aan de bak te gaan. Inmiddels ligt het eerste script weer bij de uitgever ter goedkeuring - opnieuw naar aanleiding van een kort verhaal van Henny Thijssing-Boer dat ik heb omgezet naar een grote roman - en is de eerste nieuwe roman van dit jaar verschenen.

Een harde noot
Magda Teurlings wordt dood aangetroffen in de bibliotheek. In eerste instantie lijkt het op een hartstilstand, maar al snel komt de bevriende huisarts erachter dat er iets heel anders aan de hand is. Ze blijkt om het leven te zijn gebracht. Iedereen die op dat moment aanwezig was wordt verdacht, maar de aandacht gaat vooral uit naar Janos, de Griekse vriend van dochter Naomi. Hij heeft een motief én een strafblad. Naomi kan niet geloven dat haar vriend tot zoiets in staat is. Als ze echter op de computer van haar moeder allerlei belastende e-mails en foto’s aantreft, dringt het langzaam tot haar door dat met de dood van haar moeder haar hele leven op losse schroeven komt te staan.

Deze thrillerachtige familieroman is bij Ellessy verschenen. Een heerlijk dik boek waarvan ik hoop dat jullie er van zullen genieten.

Wat zit er nog meer in de planning dit jaar?
Binnenkort zal ook Drijfzand als ebook verschijnen.
Gestolen tijd verschijnt dit voorjaar bij Z&K. In het najaar komen er nog twee nieuwe romans uit, meer daarover hoor je tegen die tijd.

Interviews en meerMet Dizzie en Babbels had ik een leuk interview.
Beauty en de boer stond een week lang in de spotlights bij Dizzie bij de start van het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw.
Verblind ging 13 januari als zwerfboek de wijde wereld in. Helaas heb ik niets van de vinders gehoord. Dat is dan weer jammer.
Helaas kon een bijeenkomst in de bibliotheek in Roosendaal op 8 februari niet doorgaan. Jammer, het beloofde heel leuk te worden met 5 auteurs. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet.
Later dit jaar kom ik in actie voor de Zonnebloem en zal ik een workshop schrijven geven - alleen voor leden van de Zonnebloem in Roosendaal.

Hey LeukOndertussen ben ik met een nieuw project begonnen. Degene die mij op facebook volgen zullen dat ongetwijfeld al gemerkt hebben. Naast het schrijven van boeken ben ik sieraden gaan maken van kralen. Grote en kleine kralen, in allerlei vormen en gecombineerd met verschillende materialen. Kettingen, armbanden, oorbellen en leuke hangers.  Ik nodig je graag uit om eens een kijkje te nemen op mijn website.

Rest mij jullie een fijne Pasen toe te wensen en veel leesplezier. Tot ziens bij een volgende nieuwsbrief.

Groetjes,

José VriensInschrijven voor de nieuwsbrief

Reacties

Populaire posts van deze blog

Opnieuw

Hoe kun je!