Nieuwsbrief

Boekennieuws

Op boekengebied is er een hoop gebeurd. Van Chinagirl verscheen er een tweede druk. Heel erg leuk om 2 drukken in nog geen halfjaar tijd te hebben. Misschien evenaart dit boek wel de grote inkoop die de bibliotheken vorig jaar van Alles is te koop deden. Dat boek stond op nummer 1 van meest aangekochte boeken van 2013.


Nooit meer is net voor de vakantie verschenen en wordt bijzonder goed ontvangen door de lezers.

Binnenkort verschijnt Nieske. Een roman die ik als ghostwriter voor Henny Thijssing-Boer schreef. Dit is het zelfstandig te lezen vervolg op het vorig jaar verschenen Onthulling in de wind. Voor mij de 24ste roman, voor Henny Thijssing-Boer de 100ste.

Een paar dagen voor het huwelijk van Nieske met haar Bart gaat een kapitale boerderij in hun dorp in vlammen op. De eigenaar komt daarbij om het leven. Nieske merkt dat haar moeder onevenredig heftig reageert op dit nieuws en probeert erachter te komen waarom. Ze gaat graven in het verleden, waar ze dingen aantreft die ze misschien beter niet had kunnen weten.

Manuscripta

Zondag 7 september ben ik op Manuscripta te vinden in stand nr 6. Ik signeer bij Ellessy van 14:00 tot 14:45 uur, maar ik ben er de hele middag om het Valentijngenootschap te promoten en vragen te beantwoorden van belangstellenden. Altijd leuk als je even langs komt als je toch de boekenmarkt bezoekt!

Jubileum

In vorige nieuwsbrieven heb ik al laten weten dat dit jaar mijn 25ste roman verschijnt: Drijfzanden dat er een feestje van zou komen. Dat feestje houden jullie nog even van mij te goed. Vanwege drukke werkzaamheden, niet in de laatste plaats voor het Valentijngenootschap, verschuif ik het naar februari 2015, een maand die alles met romantiek te maken heeft.

Maar een jubileumjaar is het wel. 5 jaar geleden verscheen bij Westfriesland mijn eerste nieuwe roman Nooit meer alleen, op 18 november 2009 om precies te zijn. In oktober van dit jaar komt de 25ste uit.

Top 1000

5 van mijn boeken staan op de Top 1000 lijst van de meest gelezen boeken in de bibliotheek in 2013, te beginnen met Tegenwind op nr 388. Een mooie opsteker waar je als auteur blij van wordt. Ik hoop deze lijst nog vaak te kunnen halen!

Rest mij jullie veel leesplezier te wensen. Misschien zie we elkaar wel op Manuscripta!

Lieve leesgroetjes,

José

Reacties

Populaire posts van deze blog

Opnieuw

Hoe kun je!