De toekomst begint vandaag

Later is nu Jose Vriens
Deze maand verschijnt er wederom een gloednieuwe liefdesroman van mijn hand. De laatste alweer dit jaar: LATER IS NU. Dit keer neem ik de lezers mee naar een vervallen hotel in Oosterhout.
Door een slip in het donker komt Maggie tegen een boom tot stilstand en wordt ze door een passerende automobilist naar het dichtstbijzijnde plaatsje gebracht. Zodra Maggie het hotel waar ze de nacht heeft doorgebracht, bij daglicht ziet, krijgt ze daar direct al een bijzonder gevoel bij. Later hoort ze van haar tante dat het hotel verkocht wordt door de familie die het nu runt.

Terug in haar eigen woonplaats, vergeet ze het hotel en gaat ze verder met haar leven. Dat blijkt niet zo eenvoudig als ze had gedacht. Haar baan is ingenomen door iemand anders en ze wordt naar een andere afdeling gedirigeerd. Dat pikt ze niet en ze neemt ontslag. Een dwaas plan neemt vorm aan in haar hoofd en ze gaat terug naar naar tante. Met haar hulp koopt ze het hotel en zet alles op alles om daar een succes van te maken. Dat dit niet zonder slag of stoot gaat, zal iedereen begrijpen, daarnaast duikt er ook nog eens een lastige klant op.

Wie van romantische verhalen houdt met daarin de nodige liefde en tegenslag, zit ook nu weer goed met dit boek. Verwacht in november, dus verlies de online winkels niet uit het oog, een leuk boek voor in een schoen of onder een boom misschien…

Veel leesplezier met dit laatste boek. Niet getreurd, volgend jaar staan er opnieuw 5 boeken op de planning om uit te komen, met een toppertje in het voorjaar bij Ellessy.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Opnieuw

Hoe kun je!