What's in a name?

Pokerface Jose Vriens
Eerst word ik op een heleboel internetboekwinkels verward met een collega schrijver die toevallig dezelfde initialen heeft en dezelfde achternaam. Nu blijkt de titel van mijn tweede boek ook al weer ingepikt te zijn door een ander. Terwijl ik hem toch echt al heel veel eerder had. Bijna anderhalf jaar geleden verzon ik die titel en is sindsdien niet meer gewijzigd.


Ach, misschien krijgt mijn boek zo ook meer publiciteit. Het gaat dit keer om Pokerface, deze roman verschijnt in maart bij uitgeverij Ellessy en staat ook al enige tijd bij de internetboekhandels zo aangemeld.
Toevallig kwam ik vorige week al surfend op chicklit.nl die titel tegen bij de nieuw verschenen boeken van Jo Rees. Haar uitgever veranderde kortgeleden de oorspronkelijke titel 'Tycoon' in 'Pokerface'. Ik ga haar boek vast nog een keer lezen. Maar deze 'Pokerface' is echt van mij.
Nog een maandje of wat wachten, in maart is het dus zover en komt mijn tweede liefdesroman 'Pokerface' uit. Gevolgd door weer een familieroman 'Kasteel te koop' bij Westfriesland. Twee in een maand.Reacties

Populaire posts van deze blog

Opnieuw

Hoe kun je!